Η παρέα που λατρεύετε μεταξύ της :Ρ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Η ταινία.

Καλημέρα, καλό μεσημέρι, καλό απόγευμα, καλό ό,τι θέλετε για να μη χαλάσω χατίρι σε κανέναν, αν και είναι 9:30 μ.μ. :Ρ


Αυτό το όνειρο ξεκίνησε πάρα πολύ όμορφα.

Υποτίθεται πως είχα πάει μια βόλτα με τη γιαγιά μου ( no comments, έχω ήδη πει πως είναι η καλύτερη παρέα :Ρ) στο Σύνταγμα, όμως -guess what!- δεν ήταν το Σύνταγμα. Εννοώ πως το τοπίο δεν ήταν το ίδιο. Ήταν μια τεράστια πλατεία, με μάρμαρο στο έδαφος, πολλά δέντρα και ακόμα περισσότερα φώτα. Ουσιαστικά όμως ήταν σαν ένα τεράστιο μπαλκόνι, σε νεοκλασικό στυλ, με πανέμορφη θέα.
Καθώς εξηγούσα στη γιαγιά μου τι είναι το κάθε αντικείμενο / μέρος / κτλ που βλέπαμε (τα 'ξερα όλα τρομάρα μου :Ρ), αποφασίσαμε να πάμε στο ξενοδοχείο που μέναμε, το οποίο ήταν 10-20 μέτρα από εκεί που ήμασταν.
Φτάσαμε λοιπόν στο τεράστιο ξενοδοχείο με τις γυάλινες πόρτες και περπατήσαμε στο μπαλκόνι, που είχε το ίδιο στυλ και την ίδια θέα με το προηγούμενο σκηνικό. Μερικοί άνθρωποι ήταν καθισμένοι στα στρογγυλά τραπέζια, με το λευκό τραπεζομάντιλο κι έπαιρναν το δείπνο τους. Έτσι καθίσαμε κι εμείς να φάμε. Πριν προλάβουμε να κάτσουμε, όμως, καλά-καλά ένας κύριος, ψηλός με μπλε μάτια και ξανθό μαλλί ( ιχ... ),  που καθόταν στο διπλανό τραπέζι, γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε να πάρω να δω μια ταινία. Ισχυριζόταν πως ήταν ηθοποιός κι εκείνη η ταινία ήταν η καλύτερα που είχε γυρίσει ποτέ.
Αφού τελειώσαμε το δείπνο μας, πήγαμε και πήραμε την ταινία. Η γιαγιά μου έπεσε για ύπνο, διότι ήταν κουρασμένη κι εγώ, επειδή δε νύσταζα, αποφάσισα να τη δω.


Fleur, εδώ σταματάς να διαβάζεις. :Ρ Σοβαρά. ^__^

Στην ταινία πρωταγωνιστούσε εκείνος ο κύριος με μια γυναίκα αρκετά όμορφη. Ψηλή, με καστανά μάτια και μακριά, καστανά μαλλιά, που όμως είχε μια αρκετά θλιμμένη έκφραση.
Ήταν μέσα σε μια σπηλιά με μια λίμνη στο κέντρο και συζητούσαν για τη ζωή τους. Έλεγαν πως η σχέση τους δεν μπορούσε να συνεχιστεί, επειδή εκείνη ήταν παντρεμένη. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν ήθελε να σταματήσουν να βλέπονται. Ενώ ήταν αγκαλιασμένοι και σαλιάριζαν ( -.- ), ένα μεγάλο τέρας (σαν Βασιλίσκος του νερού -μη δω ερώτηση : Τι/Ποιος είναι ο Βασιλίσκος. Harry Potter δεν έχετε δει; :Ρ ) πετάχτηκε από τη λίμνη και τους σκότωσε... Άνοιξε το στόμα του κι έφαγε τις πλάτες τους. Και φυσικά μπορούσα να δω τα πάντα από μέσα. Σκισμένη σάρκα, αίμα, κόκαλα και ανθρώπινα όργανα...  Τhe End. (Της ταινίας.)

Ενώ έβαζα την ταινία στο κουτί της, θυμήθηκα πως κάπου είχα ξαναδεί το όνομα εκείνου του κύριου... Είχαν ανακοινώσει πριν μερικές εβδομάδες στις ειδήσεις πως το σώμα του βρέθηκε μετά από έρευνες, κατακρεουργημένο μαζί με μιας άλλης γυναίκας, σε μια σπηλιά ενός νησιού.

Εκεί ξύπνησα. :Ρ
Ερμηνεία κανείς; ^__^