Η παρέα που λατρεύετε μεταξύ της :Ρ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Αριθμοί

Καλησπερααααααααααααα.:D
Το συγκεκριμενο ονειρο μου ηρθε ως φλασια σημερα.
Βασικα για να σας εξηγησω τι εννοω.Ήμουν πολύ σιγουρη πως αυτο το ονειρο το ειχα δημοσιευσει εδω.Αλλα τελικα δεν το ειχα δημοσιευσει.:P
Ετσι το εψαξα απο ενα φορουμ που ευτηχως το ειχα γραψει εκει,και να'το.:D
Το ειδα αυτο λοιπον στις 30 Απριλιου.:P
Οποτε για να το ερμηνευσουμε τωρα ειναι λιγο αργα αλλα τελωσπαντων.:P


Ειδα πως ημουν στην Θεσσαλονικη και μαζι με δυο φιλες μου προσπαθουσαμε να βρουμε καφετερια να κατσουμε.Μετα ομως εγω της αφησα και πηγα μαζι με εναν φιλο μου στο σπιτι ενος παιδου του Θανου-Ρεμους :P .

Εκει ο Θανος μας κερασε πορτοκαλαδα και εμενα μου ειπε να παω να κανω ποδηλατο στο μπαλκονι:O.Εγω πηγα αλλα ξαφνικα ηρθαν οι γονει τους και ειπαν"Οχι!!Τι εκανες?Τωρα εχουν πληγες τα ποδια της!:|"

Και αρχισαν να μου τυλιγουν τα ποδια με γαζες :O!Μετα εφυγα απο εκει για να παω παλι σε μια καφετερια αλλα εκει ξανασυναντησα τον φιλο μου και τον Θανο :P .

Μετα περνω τηλεφωνο εναν(δεν ξερω ποιος ηταν :P )και του λεω οτι μια κοπελα τον αγαπαει και δεν τρωει για χαρη του-κοντευει να πεθανει :O!Ετσι τους κλεινω ραντεβου κατω απο μια πολυκατοικια και εκει συναντιουνται :P!

Μετα πανε σε μια παραλια και καθονται(ναι φορανε και μαγιο B) ).Ξεφνικα εγω γινομαι η κοπελα,ξαπλωνω στην αμμο και αρχιζω να παρατηρω τον ουρανο:P.

Στον ουρανο περναγαν αριθμοι.Ξαφνικα ρωταω την αδερφη μου(που βρεθηκε εκει? :P)"Κοιτα!Αριθμοι...το 435,το 436,το 437.Εμεις ποιον αριθμο εχουμε στο ξενοδοχειο?""Το 447"μου απανταει.




Μετα σηκωνομαι και βλεπω το νερο."Μα να!Και στο νερο υπαρχει το 436.Και πεφτει και μια κοκκινη σταγονα απο τον ουρανο!Αρα αυτο σημαινει οτι στο 436 θα γινει ενα φονος!Παλι καλα που δεν μενουμε εκει :P ."ειπα και σηκωθηκα να παω σε μια καφετερια παλι :P ενω παραλληλα συνεχιζε να πεφτει απο το ουρανο στο νερο μια κοκκινη σταγονα η οποια μαλλον ηταν αιμα.:|

Οταν μπηκα ομως αρχισαν να μου πεταν φαγητα κατι παιδακια :O.Και μετα τους πεταγα και εγω :P!Πεταγονταν τουρτε,μπριζολες!Οτι θελετε:P!
Μετα απο αυτο ξυπνησα.:P

Οπως είπα παραπανω για να το ερμηνεύσουμε είναι αργα.
Παντως θυμαμαι οτι οταν το ειχα δει η αδελφη μου ειχε πει το εξης"Αυτο το ονειρο δεν ερμηνευεται.:| Αμαν αυτα τα ονειρα σου.:P"
και η κυρια της Εκθεσης μου ειχε σημιωσει σε χαρτι τους αριθμους για να τους παιξει στο τζοκερ.xD

Τωρα βγαλτε εσεις ακρη.:P
Μπαι μπαι σ'ολους.^_^

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι τέλειο όνειρο! ειδικά εκεί με τον πόλεμο των φαγητών-ζηλεύωωω!!! :P
φαντάζεσαι, να της τύχει το τζόκερ; :P

ααα, είδα και εγώ όνειρο προχθές! ότι ήμουν στην κωνσταντινούπολη με την κολλητή μου και κοιτούσαμε χαλιά σε ένα παζάρι. -.-' :PP

have a nice weekend. ;)

Fleur είπε...

χαχαχα ασε πολυς χαμος με τα φαγητα.:P
Τελικα δεν το ετυχε το τζοκερ.:P

χαχχαχαχχα
Ωραιοοοο!!
Ουαου!!
Θα ηθελα να δω την Κωνσταντινουπολη.:P

επισης.:)