Η παρέα που λατρεύετε μεταξύ της :Ρ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Το τριήμερο πάρτυ!


Γεια σααααας!:D

Εχθες ειδα ονειροοοο!:P(πρωτοτυπο ε? xD)
Σας λεω απο τωρα οτι μπορει να μπερδευτειτε γιατι ειδα σχεδον ολους μου τους συμμαθητες.:P

Λοιπον το ονειρο ξεκιναει καπως ετσι:Ειναι βραδυ και ειμαι σε μια σκοτεινη αυλη μαζι με δυο φιλες μου,μια συμμαθητρια μου και την αδερφη μου.Υποτιθεται οτι εκανε παρτυ ο συμμαθητης μας ο Σ.,το οποιο παρτυ θα κρατουσε 3 ημερες, και εμεις ειχαμε αναλαβει να κανουμε μια χορογραφια που θα του αρεσε.Εγω δεν συμμετειχα στις προβες αλλα παρολ'αυτα μπηκα στον χορο.:P
Ετσι για περιπου 3' λεπτα χορευαμε εγω και οι φιλες μου ωσπου καποια στιγμη κουραστηκαμε.:P
Υστερα κοιταξα προς τα πανω και ειδα ενα κλουβι μεγαλο στο οποιο μεσα βρισκονταν ολα τα αγορια της ταξης μας.Προσπαθουσαν υποτιθεται να πιασουν ενα αλμπουμ.(?)
Εκει βρισκοταν και η κυρια της Εκθεσης μου η Μ. και ξαφνικα ολοι επεσαν πανω της καθω το κλουβι κουνιθηκε λες και φυσηξε αερας."Παει,θα την λιωσουν -.-" σκεφτηκα εγω.:P

Μετα βλεπω μπροστα μου τον συμμαθητη μου τον Ν. και του λεω"Αγκαλιτσα?:D"
Εκεινος με αγκαλιαζει και ξαφνικα με περνει ο υπνος.:P
Μολις ξυπναω βλεπω οτι βρισκομαι στο δωματιο μου.Γυρω μου φωτα,κοσμος,παιδια.Διπλα μου ηταν ο Ν. ο Γ. η Ε. και η αδερφη μου.
"Επιτελους ξυπνησες?"με ρωτησε ο Ν.
"Ναιιιι:D"απαντησα εγω.
Απο το πουθενα ερχεται η κυρια Μ. και λεει"Οριστε πηρα το αλμπουμ!"
"Μπραβοο!"απανταει ο Ν. Μολις το ανοιξαμε ειδα μεσα παιδικες φωτογραφιες δικες μου και της αδερφη μου.Οταν φτασαμε προς το τελος του αλμπουμ η κυρια Μ. ειπε"Προσεξτε απο εδω και περα δεν πρεπει να το δει κανεις εκτος απο εσας!Ουτε μια φωτογραφια!"
"Οκ κυρια"ειπα εγω.

Μετα βρισκομαι εξω να καθομαι σε μια πλαστικη καρεκλα.Διπλα μου σ'αλλες καρεκλες η μαμα μου,η Ε., η Δ. και η αδερφη μου.Συνειδητοποιησα εντωμεταξυ οτι χιονιζε."Μακαρι να χιονιζε..."ειπε η μαμα μου.
"Αφου χιονιζει!"της ειπα εγω.
"Οχι εδω...στις διακοπες...(?)"λεει και υστερα κοιταει γυρω της."Δεν χιονιζει..."
Εγω και η Ε. κοιταχτηκαμε περιεργα.Αφου χιονιζε εκεινη γιατι δεν εβλεπε το χιονι?

Πιο περα βρισκοταν ο θειος μου,η θεια μου και η ξαδερφη μου.
"ΦΙΔΙΙΙ" φωναζει ξαφνικα η ξαδερφη μου.
"ααα,οχι βρε σαυρα ειναι."ειπε η θεια μου δειχνοντας κατι μυαρο να κινητε σε λασπομενα νερα.
Ομως η σαυρα μεταμορφωθηκε σε τεραστιο θαλασσιο φιδι και τεραστια δοντια.Για καποιο λογο περασε ολους του αλλους και κατευθυνθηκε μοναχα σ'εμενα."Βοηθειαααα!!Παρτε τοο!Καντε κατι να το σκοτωσετε!"φωναζα ενα αυτο με κυνηγαγε.Για να σωθω ανεβηκα σε δυο αυτοκινητα αλλα παλι με κυνηγαγε.
Ετσι αποφασιζω να του δωσω μια γερη μπουνια.Αφου το χτυπησα 3-4 φορες(βοηθησαν και οι αλλοι σ'αυτο) το φιδι μετατραπηκε στο φιλο μου τον Δ.Τον κοιταξα περιεργα και υστερα αυτος εφυγε.
Τοτε ειδα απο μπροστα μου να περναει ο συμμαθητης μου ο Φ. με μια πετσετα στο κεφαλι και εγω τον ακολουθησα."Εεε...Φ!"
"Οπ...τι ειναι?:P"
"Αγκαλιτσα?:D"του λεω και τον αγκαλιαζω."Σορρι πριν που καταλαθως σε πετυχα και εσενα αλλα προσπαθουσα να χτυπησω ενα φιδι."
"Οχι μωρε σιγα...δεν χτυπησα καθολου.;)"
"οκκ:P"

Μετα απο αυτο βρισκομαι στην σοφιτα της κολλητης μου οπου το παρτυ συνεχιζεται.Ειναι πρωι.Ο εορταζομενος Σ. ανοιγει μια πορτα στον τοιχο του δωματιου της κολλητης μου και βγαινε σ'ενα γηπεδο.Σ'αυτο το γηπεδο επαιζαν ποδοσφαιρο ολα τα αγορια.
Υστερα βλεπω απο την ντουλαπα να βγαινει μια συμμαθητρια μου και να χαζογελαει.Μετα απο λιγο βγαινει απο την ιδια ντουλαπα ο Δ.
"Τι εγινε ρε παιδια?"λεει καποιος.
"Τι να γινει?Δεν καταλαβες?xD Φιλιοντουσαν στην ντουλαπα.:P"απαντησε καποιος αλλος.

Μετα σηκωνομαι απο μια καρεκλα που καθομουν και παω στην Α.Μ που ηταν ξαπλωμενη σ'ενα καναπε.Διπλα της ηταν η κυρια Μ. και πανω σ'ενα ραφι(?) η Ε."Ειμαστε μπουλιτσακια xD"λεω εγω.:P "Ειστεεε :* :*"απανταει η κυρια Μ.
"Αγκαλιτσα?:D"λεω και σ'εκεινη και την αγκαλιαζω.:P

Μετα απο αυτο το ονειρο τελειωσε.
Πραγματικα πολυ κουλο. O_O
Τα συμπερασματα για αλλη μια φορα ειναι δικα σας!:P

Και τωρα θα μου επιτρεψετε να πω :ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚΑΚΙ ΜΑΣ<33

Ναι,πριν ακριβως απο ενα χρονο δημιουργηθηκε αυτο εδω το μπλογκ!:)
Μιλαγαμε θυμαμαι στο μσν εγω,η Dream Girl και η Poisonous και νομιζω οτι τους ελεγα ενα ονειρο μου.
Τοτε η Dream Girl ειχε την καταπληκτικη ιδεα να μου φτιαξουν ενα μπλογκ να γραφω τα ονειρα μου,και εκεινες φυσικα τα δικα τους οταν θα εβλεπαν!:D
Πραγματικα πολυ τελεια ιδεα,γιατι πριν απο το μπλογκ τα εγραφα σ'ενα τετραδιο αλλα δεν βολευε τοσο.:P
Ευχαριστω κοριτσια γι'αυτο το μπλογκ!:D




Ουαου...51 αναρτησεις.51 Ονειρα!Παρα πολλα σχολια!Ονειρα περιπετειωδης,ονειρα περιεργα,ονειρα αστεια,ονειρα τρομακτικα,ονειρα μεγαλα,ονειρα μικρα,ονειρα γεματα φαντασια...Αυτα ειναι τα ονειρα μας!

This is ourdreamland!:)

R.E.M :)


ΥΓ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σ'ΟΛΟΥΣ!

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Εγώ και η αρκούδα.:P

Τσαααααααα!!:D
Ειδα σημερα ενα ονειρο επιτελους το οποιο θυμαμαι κιολας!:D

Αρχικα ειδα οτι ημουν εγω και μια αρκουδα.:P
Ναι,ναι καλα διαβασατε!Μια αρκουδα.xD

Η αρκουδα και εγω περπαταγαμε μεσα στην πολη.Ξαφνικα πεινασαμε και της ειπα να παμε καπου να βρουμε φαγητο.
Πηγαμε καπου που ειχε μαζευτει πολυς κοσμος καθω εκει γινοταν μια Χριστουγεννατικη γιορτη.Σ'ενα παγκο ειχε και πολλα φαγητα.
"Ωραια εδω ειμαστε!"ειπε η αρκουδα.:P(ναι μιλαγε κιολας :P)
Εγω ξαφνικα μεσα στο πληθος ξεχωρισα την κυρια των Λατινικων μου.
"Λοιπον πηγαινε να παρεις φαι να φαμε αλλα προσεξε.Κανε οτι θες σ'οποιον θες εκτος απο την κυρια Ν. Μην τολμησεις να πειραξεις την κυρια Ν."
"Ενταξει"απαντησε εκεινη.:P

Τοτε πεταχτηκε μεσα στο πληθος και πηδηξε πανω στον παγκο.Ο κοσμος τρομαξε και αρχισε να τρεχει προς διαφορες κατευθυνσεις.
Η αρκουδα εφερε φαγητο και εγω το εβαλα μεσα στην τσαντα μου.
"Ωραια,παμε να φυγουμε τωρα!"ειπα.
Ομως η αρκουδα δεν με ακουσε και επιτεθηκε σ'ενα μικρο παιδακι.:|

Απο το πουθενα εμφανιστηκε η αστυνομια για να μας ποιασει.
Η αρκουδα αφησε το παιδακι και ηρθε προς το μερος μου.Εγω ηδοποιησα το ιδωτικο μας αυτοκινητο και ηρθε να μας παρει.:P
Ετσι ξεφυγαμε απο τους αστυνομικους.
Καθως ημασταν μεσα στο αυτοκινητο εμαφινιστηκε διπλα μου η αδερφη μου η οποια υποτιθεται οτι μπηκε απο το παραθυρο O.o

Μετα το αυτοκινητο με αφησε σ'ενα κτιριο.
Μπηκα μεσα και μια κυρια με καλως ορισε σ'αυτο το κτιριο λεγοντας μου οτι ηταν φροντηστηριο.Εγω κοιταξα γυρω μου...Δεν μου αρεσε καθολου το μερος.:P
Πηγα σ'ενα δωματιακι και εκει αφησα μια βαλιτσα.
Διπλα μου ομως εμφανιστηκε η ξαδερφη μια συμμαθητριας μου και εβγαζει πραγματα της απο την δικια της βαλιτσα.Μετα απο αυτο εμφανιστηκε και ενας αλλος συμμαθητης μου και μας εφερε πρωινο:φρυγανιες με μαρμελαδα φραουλα.:P

Στο ακυρο εμφανιστηκε η μαμα μου και μου ειπα να παω μαζι της πανω(??) να φροντισω το μωρο.(??)
Ετσι εγω ανεβηκα κατι σκαλες και βρεθηκα στην σοφιτα της κολλητης μου.
Στο κρεβατι της υπηρχε ενα γλυκο μωρακι,το οποιο πηρε η μαμα μου στην αγκαλια της και αρχισε να το ταιζει μερεντα.:O
Και αυτο το μωρο ετρωγε τοσο πολυ που εφαγε ολο το κεσεδακι της μερεντας.:O

Αυτοοοοο.:P
Μετα ξυπνησα.:P

Τα συμπερασματα δικα σας.^_^

ααα,και Καλα Χριστουγεννα σ'ολους!!.:* :)

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Απρόσμενο τέλος.

Καλησπέρα! ^__^ Γιατί έχουμε τόσο καιρό να γράψουμε εδώ...; Σίγουρα η Fleur βλέπει όνειρα, αλλά δεν έχει χρόνο. :/ Κι εγώ ή δεν τα θυμάμαι το πρωί, ή είναι τόοοσο απαίσια που προσπαθώ να τα ξεχάσω.. :Ρ

Απόψε, θα σας διηγηθώ το όνειρο που είδα χθες το μεσημέρι (ναι, με πήρε ο ύπνος πάνω από το βιβλίο της γεωμετρίας... But that's what you get when you sleep at 4am and you wake up at 6am. xD)..
Anyway ^^

Στην αρχή, βρισκόμουν στην τάξη μου, στο σχολείο, όμως οι διάδρομοι απ' έξω, όπως και οι σκάλες, ήταν πολύ πιο μεγάλοι. Έπρεπε να γράψω εξετάσεις ( πραγματικά διαβάζω πολύ για το πτυχίο) πάνω σε γενικές ερωτήσεις. Μία από αυτές ήταν "Ποιο ήταν το σφάλμα του Ατρίδη κατά το 4ο έτος της φοίτησής του στο Hogwarts?" Ναι, ναι... Όχι γέλια παρακαλώ. Ήταν αρκετά γελοίο από μόνο του.
(Φυσικά το λάθος ήταν  πως προσπάθησε να κατασκευάσει πολυχημικό φίλτρο χρησιμοποιώντας βεγγαλικά από τους αδελφούς Weasley και φύλλα από την Ιτιά που δέρνει. *Facepalm* )
Αφού παρέδωσα το γραπτό μου στον κύριο Τ. , τον καθηγητή της γεωμετρίας, άρχισα να ανεβαίνω τις σκάλες με την Emily (μία φίλη από το σχολείο) , με κατεύθυνση τις νεροτσουλίθρες. ο_Ο

Αφού ανεβήκαμε όλες τις σκάλες, φτάσαμε σε ένα μεγάλο χώρο, που γύρω γύρω είχε οριζοντίως τοποθετημένα μπλε σίδερα , τα οποία ένωναν κάτι μικρά τοιχάκια (λευκά, παρακαλώ). Στο δάπεδο είχε κάτι σαν χλοοτάπητα, αλλά χλοοτάπητα δεν τον λες. Είναι αυτό που βάζουν γύρω από τις παιδικές νεροτσουλίθρες, ώστε να μην πέσουν τα μικρά. Παντού υπήρχαν μικρά, στρόγγυλα, ξύλινα τραπεζάκια και παρόμοιες καρέκλες. Αφού περπατήσαμε μέχρι την άλλη άκρη του χώρου, φτάσαμε σε ένα μεγάλο στρώμα που επέπλεε στη θάλασσα και η Emily ήθελε να κάτσουμε εκεί (αναρωτιέμαι ακόμα πως δεν έφερα αντίρρηση...:Ρ ).

Μετά από λίγη ώρα κι ενώ είχαμε πει δεν ξέρω και 'γω πόσες χαζομάρες (μα τι πρωτοτυπία! xD ) , η Emily ήθελε να κολυμπήσει στη θάλασσα (ολόκληρη πισίνα δεν της έκανε -.-). Και καθώς έκανε βουτιά, με τράβηξε κι εμένα μέσα. -.- Έπειτα, άρχισα κι εγώ να κολυμπώ για να βγω έξω από τη θάλασσα, αλλά σχεδόν στα μισά της διαδρομής κοίταξα στον βυθό... Υπήρχε ένας βράχος με μια μεγάλη ρωγμή. Μέσα στη ρωγμή υπήρχαν υπεραρκετές νεκροκεφαλές και ακόμα περισσότερα κόκαλα.

Μου κόπηκε αμέσως η αναπνοή και ξύπνησα. :|

Η Emily φταίει που με πέταξε στη θάλασσα!  xD

Έχει κανείς ονειροκρίτη;;;;


Don't forget to dream! ^__^