Η παρέα που λατρεύετε μεταξύ της :Ρ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ξυπνώντας με δάκρυα.

Γειά σας! :D Σαν τα χιόνια.. :Ρ
Οκ, ελπίζω να ξέρετε ότι ο λόγος που γράφω σπάνια εδώ είναι γιατί πολύ απλά δεν βλέπω όνειρα συχνά, σχεδόν ποτέ δηλαδή, αλλά τέλος πάντων.
Σήμερα όμως είδα. Όχι, δεν είναι από αυτά τα καμμένα της Φλέρ, ούτε τα γεμάτο άνιμε της Dream Girl! Είναι απλά περίεργο όνειρο.


Θυμάμαι λίγα δυστυχώς πράγματα γι'αυτό.. Θυμάμαι ότι ήμουν στη σχολή χορού μου, που πρώτη φορά με βλέπω εκεί σε όνειρο! Και κάναμε πρόβες με τις υπόλοιπες κοπέλες. Ξαφνικά το σκηνικό μεταμορφώθηκε. Όχι ακριβώς όμως. Θα χορεύαμε υποτίθεται σε μία παράσταση. Οι καλεσμένοι έφτασαν με κοκτέιλ στα χέρια τους (ο.Ο) και καλά ντυμένοι. Κάθονταν όρθιοι σε ένα σκοτεινό μέρος μπροστά μας και είχα την πεποίθηση ότι ήταν σημαντικοί άνθρωποι και έπρεπε να τους εντυπωσιάσουμε. :Ρ Έτσι είχαμε όλες άγχος. Ο χώρος που χορεύμε παρ'όλα αυτά, κατά ένα περίεργο λόγο, δεν είχε αλλάξει και η αίθουσα ήταν ίδια. Μπροστά μας, κάθονταν αυτοί αλλά εμείς βλέπαμε μόνο τον καθρέφτη. (ο.Ο) Αλλά ξέραμε ότι μας βλέπουν. Πολύ περίεργο όντως. :Ρ

Αρχίζει η παράσταση η οποία υποτίθεται αποτελούνταν από μόνο μία χορογραφία. Ζντόινγκ. Αρχίσαμε να χορεύουμε με τα κορίτσια και εκεί που τα πηγαίναμε καλά, στην συνέχεια αρχίσαμε να τα χάνουμε και να κάνουμε πολλά λάθη. ο.Ο Κοιταζόμασταν ανήσυχες στις στροφές, επειδή όπως είπα και πρίν ότι έπρεπε να εντυπωσιάσουμε το κοινό. Θυμάμαι ότι ήταν και ένας διάσημος ας πούμε, από μία σχολή που ήθελα να πάω, αλλά τέλος πάντων.

Εγώ συνεχίζω να χορεύω ανήσυχη, όταν ξαφνικά κατάλαβα ότι τα κορίτσια από τον πανικό τους είχαν αρχίσει να φεύγουν από την σκηνή. Και έτσι εγώ μένω πανικόβλητη μόνη μου να προσπαθώ να σώσω την παράσταση. Αλλά φυσικά τα κάνω χειρότερα, ξεχνόντας τα τελευταία βήματα. Τους έβλεπα να γελάνε κοροιδευτικά και να πίνουν κοκτέιλ. (Τα κοκτέιλ ακόμα δεν έχω καταλάβει που κολλάνε.) Και εγώ μετά, άρχισα να κάνω κινήσεις που τις έβγαζα από το μυαλό μου και γενικά έκανα ό,τι ήθελα.
Εδώ τελειώνει το όνειρο άδοξα. :Ρ


Το θέμα είναι, ότι χωρίς να το καταλάβω στον ύπνο μου, έκλαιγα στην διάρκεια του ονείρου. Πραγματικά έκλαιγα, όπως κάποιος κλαίει σε μιά στιγμή της ζωής του. Μου έχει συμβεί και άλλες φορές σε όνειρο, αλλά τα όνειρα ήταν πολύ χειρότερα από αυτό, και με προβληματίζει το ΓΙΑΤΙ έκλαιγα. :Ρ

Και έτσι ξύπνησα στις δέκα και μισή η ώρα, με λίγο βρεγμένο το μαξιλάρι και με δάκρυα στα μάτια. Ο καιρός ήταν μουντός και ήταν σκοτάδι, παρ'όλο που τα ρολά ήταν ανέβασμένα. Σαν να ήταν 5 η ώρα το απόγευμα. ο.Ο Φυσικά μετά, όπως είδατε έβρεξε.


Σας έχει τύχει εσάς ποτέ να κλαίτε πραγματικά, ενώ βλέπετε όνειρο και κοιμάστε;
Αν ναι, γιατί νομίζεται ότι συμβαίνει αυτό;
Πείτε μου να μάθω και εγώ!

Καλό σας βράδυ και λιγότερα "κλαμμένα" όνειρα. :)

8 σχόλια:

Creep είπε...

Νομίζω... νομίζω πάντα, έτσι; πως έκλαιγες γιατί ένιωσες άσχημα που άτομα ανώτερα κατά κάποιο τρόπο από σένα (πλούσιοι, εξού και τα κοκτέιλ και ο τρόπος ντυσίματος, ως δείγμα ανωτερώτητας) σε είδαν στην χειρότερή σου στιγμή και σε κορόιδευαν. Ίσως φοβάσαι τον χλευασμό άλλων, τα σχόλια, το τι θα λένε... αλλά νομίζω περισσότερο σε ενδιέφερε ένα σημαντικότερο άτομο, δηλαδή εκείνος που ήταν από μία σχολή...
Συμπέρασμα: Σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι όταν τα πας άσχημα, αλλά περισσότερο σε νοιάζουν άτομα σημασίας ;) :Ρ
Και μένα μου έχει τύχει να κλάψω ενώ κοιμάμαι.

Ginny είπε...

Εγώ βλέπω συνέχεια, μεγάλα και κουλά όνειρα. Μου τυχαίνει λοιπόν πολύ συχνά να ξυπνάω κλαίγοντας ή επειδή αρχίζω και κλαίω να ξυπνάω. Πιστεύω ότι κλαίμε για τον απλούστατο λόγο, κάτι μας αναστάτωσε. Ο χορός είναι σημαντικός για σένα, θέλεις να χορεύεις σωστά, μία παράστασή είναι πολύ σημαντική ειδικά όταν περιλαμβάνονται στο κοινό άνθρωποι που μπορούν να σε προωθήσουν, δε χόρεψες καλά, έγινες ρεζίλι, there you go, κλαις!
Δεν είναι δύσκολο να δώσεις ερμηνεία στο όνειρό σου. Είδες ό,τι χορεύεις κάτι που σε προσδιορίζει σαν άτομο. Επίσης είδες ότι έδινες παράσταση μπροστά σε σημαντικούς ανθρώπους για το μέλλον σου, δηλαδή για να περάσεις σε κάποια διάσημη σχολή ίσως, και διάσημους (λογικά τα κοκτέιλ τα είδες απλά γιατί ίσως έτσι να έχεις στο μυαλό σου τους διάσημους, κουστούμια και κοκτειλ). Άρα πίεση. Άρα μου φαίνεται ότι φοβάσαι μήπως αποτύχεις στο χορό; Τα όνειρα είναι οι πιο κρυφοί φόβοι κι επιθυμίες μας.
Καληνύχτα poisonous! Όνειρα γλυκά αλλά λιγότερα δάκρυα!;)

Poisonous είπε...

Creep, πραγματικά έχεις δίκιο. Ο.ο
Οκ, μπορεί να με νοιάζουν τα σχόλια που λένε οι υπόλοιποι, αλλά... Ναι ίσως αυτό ήτανε. :Ρ

Poisonous είπε...

Ginny, δεν ξέρω.. Ίσως φοβάμαι ότι δεν είμαι αρκετά καλή.
Καλή σου μέρα! :D

Fleur είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΥΥΥΥΣ :D
Ονειρο απο την Poisonous!!:D

Poisonous μου,αυτο με τα κοκτειλ οντως κουφο. o.O
ααα,ηταν εκει και αυτο ο διασημος? :D

Πραγματικα ομως δεν μου εχει τυχει ΠΟΤΕ να κλαψω αφου ξυπνησω απο ενα ονειρο.
Να ξυπνησω τρομαγμενη ναι.Αλλα κλαιγοντας ποτε.:P

Πιστευω οτι μαλλον εκλαιγες επειδη σε κοροιδευαν.:P

Αυτα!
Ευχομαι και αλλα ονειρα.:* :P

Dream Girl είπε...

Αγάααπηηηη <3
Μην κλαις onee-sama <3

Κι εγώ το έπαθα πάλι σήμερα. -.-

Να βλέπεις πιο συχνά όνειρα!! :*

Poisonous είπε...

:D merci κοριτσια! :D

greendim είπε...

Ναι, σου εύχομαι λιγότερα "κλαμμένα" όνειρα...