Η παρέα που λατρεύετε μεταξύ της :Ρ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Απρόσμενο τέλος.

Καλησπέρα! ^__^ Γιατί έχουμε τόσο καιρό να γράψουμε εδώ...; Σίγουρα η Fleur βλέπει όνειρα, αλλά δεν έχει χρόνο. :/ Κι εγώ ή δεν τα θυμάμαι το πρωί, ή είναι τόοοσο απαίσια που προσπαθώ να τα ξεχάσω.. :Ρ

Απόψε, θα σας διηγηθώ το όνειρο που είδα χθες το μεσημέρι (ναι, με πήρε ο ύπνος πάνω από το βιβλίο της γεωμετρίας... But that's what you get when you sleep at 4am and you wake up at 6am. xD)..
Anyway ^^

Στην αρχή, βρισκόμουν στην τάξη μου, στο σχολείο, όμως οι διάδρομοι απ' έξω, όπως και οι σκάλες, ήταν πολύ πιο μεγάλοι. Έπρεπε να γράψω εξετάσεις ( πραγματικά διαβάζω πολύ για το πτυχίο) πάνω σε γενικές ερωτήσεις. Μία από αυτές ήταν "Ποιο ήταν το σφάλμα του Ατρίδη κατά το 4ο έτος της φοίτησής του στο Hogwarts?" Ναι, ναι... Όχι γέλια παρακαλώ. Ήταν αρκετά γελοίο από μόνο του.
(Φυσικά το λάθος ήταν  πως προσπάθησε να κατασκευάσει πολυχημικό φίλτρο χρησιμοποιώντας βεγγαλικά από τους αδελφούς Weasley και φύλλα από την Ιτιά που δέρνει. *Facepalm* )
Αφού παρέδωσα το γραπτό μου στον κύριο Τ. , τον καθηγητή της γεωμετρίας, άρχισα να ανεβαίνω τις σκάλες με την Emily (μία φίλη από το σχολείο) , με κατεύθυνση τις νεροτσουλίθρες. ο_Ο

Αφού ανεβήκαμε όλες τις σκάλες, φτάσαμε σε ένα μεγάλο χώρο, που γύρω γύρω είχε οριζοντίως τοποθετημένα μπλε σίδερα , τα οποία ένωναν κάτι μικρά τοιχάκια (λευκά, παρακαλώ). Στο δάπεδο είχε κάτι σαν χλοοτάπητα, αλλά χλοοτάπητα δεν τον λες. Είναι αυτό που βάζουν γύρω από τις παιδικές νεροτσουλίθρες, ώστε να μην πέσουν τα μικρά. Παντού υπήρχαν μικρά, στρόγγυλα, ξύλινα τραπεζάκια και παρόμοιες καρέκλες. Αφού περπατήσαμε μέχρι την άλλη άκρη του χώρου, φτάσαμε σε ένα μεγάλο στρώμα που επέπλεε στη θάλασσα και η Emily ήθελε να κάτσουμε εκεί (αναρωτιέμαι ακόμα πως δεν έφερα αντίρρηση...:Ρ ).

Μετά από λίγη ώρα κι ενώ είχαμε πει δεν ξέρω και 'γω πόσες χαζομάρες (μα τι πρωτοτυπία! xD ) , η Emily ήθελε να κολυμπήσει στη θάλασσα (ολόκληρη πισίνα δεν της έκανε -.-). Και καθώς έκανε βουτιά, με τράβηξε κι εμένα μέσα. -.- Έπειτα, άρχισα κι εγώ να κολυμπώ για να βγω έξω από τη θάλασσα, αλλά σχεδόν στα μισά της διαδρομής κοίταξα στον βυθό... Υπήρχε ένας βράχος με μια μεγάλη ρωγμή. Μέσα στη ρωγμή υπήρχαν υπεραρκετές νεκροκεφαλές και ακόμα περισσότερα κόκαλα.

Μου κόπηκε αμέσως η αναπνοή και ξύπνησα. :|

Η Emily φταίει που με πέταξε στη θάλασσα!  xD

Έχει κανείς ονειροκρίτη;;;;


Don't forget to dream! ^__^

8 σχόλια:

Rohanne είπε...

Το τέλος ήταν τελείως Χιγκουράσι xD Ξες, που γίνεται κάτι περίεργο και όλοι παίρνουν τις πιο διεστραμμένες εκφράσεις που μπορούν και από πίσω ακούγεται ένα "ΝΤΟΥ-ΝΤΟΥΥΥΥΥΝ" :Ρ
Σοβαρά, το πολύ διάβασμα μάλλον σε χαλάει :Ρ

Dream Girl είπε...

Higurashi?! Hahahahaha!!!
Άσε... Δεν την παλεύω άλλο...!!!!

Ginny είπε...

Χαχαχαχαχα! Αυτό το όνειρο με κέρδισε με την άμεση αναφορά στο Χόγκουαρτς!:D
Και αναρωτιόμουν, καιρό δεν έχω να διαβάσω όνειρο;
Ειλικρινά σου μιλάω, έκανα facepalm από μόνη μου και όταν στην επόμενη γραμμή το διάβασα πέθανα από τα γέλια!

Dream Girl είπε...

Ginnyyyyyyyyy!! Λατρεύεις κι εσύ Ηarry Potter? Ωραία! =)
Τώρα που θα 'χω μερικές κενές ώρες θα γράφω περισσότερα όνειρα! ^^
Χαχ, λογικό το facepalm. :P

Fleur είπε...

Εκτος απ'οτι δεν εχω χρονο βλεπω μονο ενα την εβδομαδα,και αν,και συνηθως δεν το θυμαμαι. :( :( O_O

χαχαχχαχα,αχ μου ειχαν λειψει αυτα τα κουλα σου ονειρα! χαχα :P

Τς τς,οντως η Εμιλυ φταει που σε εριξε στην θαλασσα.:P

Dream Girl είπε...

Κακιά Έμιλυ :Ρ

greendim είπε...

Χρόνια πολλά και καλά μικρούλα!!!...

Dream Girl είπε...

Greendiiiiiiiiiiiim!! :D Χρόνια πολλά! ^^