Η παρέα που λατρεύετε μεταξύ της :Ρ

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Παλιά θρυλικά όνειρα

Οκ,ετοιμαστητε (ποιοι ετοιμαστητε δηλαδη που μονη μου τα γραφω μονη μου τα διαβαζω :( :( ) γιατι εχω ορεξη και εψαξα απο ενα φορουμ παλια μου ονειρα.

1.Μωρο στα ξαφνικα.

Σημερα ειδα πως ηταν ενα γαιδουρι σ΄ενα βουνο.Πανω του ειχε κρεμασμενη μια κοπελα που φοραγε ρουχα κοκκινα χορου :P
Και πρωχοραγε,και προχωραγε το γαιδουρι :P .Και προχωραγε,και προχωρογε.Και οταν πεινασε εφαγα την κοπελα Αλλα η κοπελα ηταν εγκυος,και ετσι την εφαγε κοπελα αλλα οχι το μωρο .Καποια στιγμη ειδα οτι εφτασε σ'ενα ψαρα και του εδωσε το μωρο.Και ο ψαρας σ'εναν αλλον ψαρα.Και ο αλλος ψαρα σ'ενα αλλον ψαρα Και μετα ειδα πως ημουν σ΄ενα παρτι τα ποτα τα σερβιρε η καθηγητρια αγγκιλων μου .Και εγω ειπα στην αδερφη μου"Η κοπελα παιθανε ,και μας εχει αφησει το μωρο "ειπα και ταυτοχρονα εκλεγα :P ."Μα τι εγινε? Τι επαθες Μαρακι?"Μου ειπε η κυρια των αγγλικων μου :P .Σε δευτερολεπτα ειχαν μαζευτει ολοι οι καλεσμενοι απο πανω μου που εγω εκλεγα :P ."Φυγετεε!!Ολοι στις ταξεις σας γρηγορα"ειπε η κυρια μου στους υπολοιπους :P .

(Σαν παραθυμι δεν ακουγεται αυτο? :P)

2.Tα πάντα όλα και το πόνι τίποτα

Στην αρχη ειδα πως ημουν μαζι με 3 συμμαθιτριες μου ενα συμμαθητη μου και την Dream Girl.:P .Και ειμασταν στο παρκακι της γειτονιας.Εγω ειπα στην μια συμμαθητρια μου να με σηκωσει στους ωμους της και εκεινη με σηκωσε.’’Τι ωραι που είναι εδώ πανω : ’’ειπα εγω :P .Μετα ο συμμαθητης μου μας λεει θα παμε να παρουμε τυροπιτες από καποιο το μαγαζι.Τον ακολουθουμε αλλα βλεπουμε ότι είναι κλειστο ..’’Καλα τι μας εφερες εδώ?Αφου είναι κλειστο .’’του λεω.’’Θα σας παω εγω σ΄ένα άλλο :P ’’απανταει η μια μου συμμαθητρια :P .Παμε αλλα αντι να μπουμε σε μαγαζι με τυροπιτες μπαινουμε σ’ένα φροντηστηριο .’’ΑΑΑ,ηρθατε για το μαθημα!’’μας λεει ενας .Και ολοι τον κοιταμε παραξενεμενοι .Μας περνει και μας χωριζει λοιπον σε διαφορες αιθουσες.Βλεπω λοιπον εγω την D.G. να την παιρνει αυτος και να την πηγαινε σε άλλη αιθουσα’’εεε,ξερετε…ισως να μην ξανασυναντηθουμε μεχρι το Πασχα,οποτε μπορειτε να την φερετε σε αυτήν την αιθουσα :P ?’’Αφου το παρακαλεσαμε μας εβαλε ολους στην ιδια αιθουσα :P .Εκει ειδα και αλλους πολλους συμμαθητες μου!’’Οπ,γειαααα’’φωναζει η D.G. στους συμμαθητες μου :P .’’τους ξερεις? ’’την ρωταω.
"Ναι,ερχονται από το σχολειο μου πολλες φορες :P ’’.Αφου τους χαιρετησε η D.G πηρε το κινητο της,το οποιο ηταν κατασπρο και καποιος της ειχε κανει αναπαντητη :P ,και μας εβγαλε μια φοτογραφια ολους!Μετα ειδα από μακρια μια πισινα στην οποια προσπαθουσε μια κυρια με δυο παιδακια να περασουν.Σε καποια φαση πηγε να πνιγει το ένα παιδακι αλλα το εσωσε η κυρια .Αλλα όταν το εβγαλε εξω αυτό ειχε μεταμορφωθει σε ροζ πονι! Μετα η D.G μου ειπε ότι επρεπε να φυγει και εγω την αγκαλιασα και την χαιρετησα. :P Τελος συνεχιζα να παρακουλουθω την κυρια,το πιαδακι,και το πονι που ηταν ακομα μεσα στην πισινα. :P

3.Πλοιοο??

Ειδα πως ημουν μεσα σε ενα πλοιο.Και πηγαινε περα δοθε.Και υποτιθεται πως οι μοντς και οι αντιμς του HW εφτιαχναν να αυτοκινητα και συζητουσαν που θα τα βαλουν.Υστερα ανοιξα μια πορτα και βρεθηκα σε ενα δωματιο πολυ σκοτεινο.Ημουν κατω κατω,εκει το πλοιο δεν ειχε παραθυρα :P .Μετα βγηκα παλι στο διαδρομο του πλοιο και ρωταω την αδερφη μου"Τελικα τι θα κανουμε με την Μαγικη Βιομηχανια?" :P και μου απανταει"Θες να βαλουμε κερακια? "και τις λεω"Οχι θα σβησουν" :P .Μετα μου προτεινει να παμε πανω να δουμε αν εχει πολυ κυμα,γιατι λογικα θα επρεπε να ειχε αφου πηγαιναμε περα δοθε συνεχεια :P .Βγαθνουμε εξω...Ηταν νυχτα.Προσπαθουσαμε να διακρινουμε θαλασσα αλλα τιποτα :P .Μετα κοιταμε αριστερα βλεπουμε γεφυρες,κοιταμε δεξια αυτοκινητα.Και τοτε καταλαβαμε πως το πλοιο ειχε βγαλει ροδακια και προχωραγε κανονικα στους δρομους .Περναγε φαναρια,γεφυρες κλκλ :P .Υστερα ειδα το παππου μου να πεταει :P και μετα φτασαμε σε μια λιμνη.Εκει το πλοιο πηγε απο την λιμνη και εμεις απο μια σκαλα :P .Τελος συναντησα μια θεια μου και την ειπα με λαθος ονομα :P.

4.Ζεροοοο :P

Ειδα πω πηγα σε μια φιλη μου να δουμε ταινια.Βαζει το σιντι και οταν αρχιζει εγω αναφωνιζω ''αααα,αυτο ειναι VK!!!'' .Και μετα τις λεεω ''Μισο,καπου εδω εχει και εναν ωραιο αλλα..αχ,δεν θυμαμαι το ονομα του :P''...Και μετα τον δειχνει αλλα ειχε ροζ μαλλι και λεει η φιλη μου''χαλια ειναι αυτος καλε...τι ειναι αυτο το ροζ μαλλι? :P ' και της απανταω''Οχι,κανονικα ειναι πιο ωραιος :P ,αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του.''Και υστερα παιρνω τηλεφωνο την Dream Girl και ακολουθει η εξης συζητηση :P ΄
''Γεια Ρ.,τι κανεις ?''''
''Καλα εσυ ?''
''Βλεπω ταινια''
''Σπιτι σου?''
''Οχι σε μια φιλη''
''αα,οκ.Τα λεμε! :P ''

Τα συμπερασματα δικα σας :P.

5.Γάμος

Ημουν υποτιθεται μια απο τις κοπελες του νεξ τοπ μοντελ και ημουν μεσα στο σπιτι.Υποτιθεται οτι μου εκοψαν τα μαλια πιο κοντα και εγω εκλαιγα και με παρηγορουσε μια αλλη κοπελα.Μετα υποτιθεται πως επρεπε να παω να παντρευτω :shy: ...Το θεμα ηταν πως ο γαμπρος ηταν υπερβολικα διασημος.Θα πηγαινα να παντρευω τον Σακη Ρουβα :P .Ξεκινησα λοιπον να παω στην εκλησια αλλα χαθηκα :P .Και μετα ειδα στα ξεκαρφωτα τους γονεις μου να ψαχνουν μια εκλησσια.Μετα βρηκα δυο κοπελεςκαι μου ειπαν πως δεν ειμαι αρκετα μεγαλη για να παντρευτω τον Σακη και με εβαλαν μεσα σε ενα μαγικο ανσανσερ που θα με πηγαινε στην ηλικια του Σακη.Και μου λεγαν πατα το πανω κουμπι.Αλλα μετα που λεγαν οτι μεγαλωσα πολυ.Και μου λεγαν υστερα πατα το κατω κουμπι. Και μετα μου λενε οχι πατα μονο μια φορα το πανω :P Και μετα υποτιθεται με εβγαλαν και ημουν γυρω στα 25 πιο ψηλη και ομορφη,με σγουρα μαλλια και νυφικο .Μετα πηγα στην εκλησσια και βρηκα τον Σακη.Μετα δεν θυμαμαι.Μαλλον παντρευτικαμε :P

6.Πατημενος Εντουαρντ

Ειδα πως πως ειχα δει ονειρο και το ελεγα στην αδερφη μου.Και εκεινη μου ελεγε οτι αυτο σημενει οτι θα προσπαθησω να προστατεψω την φιλη μου την Ε.Και μετα ακουσα οτι η φιλη μου τα ειχε με τον Εντουαρντ(ναι τον γνωστο !)και οτι αμα πεθαινε εκεινος εκεινη θα αυτοκτωνουσε,και οτι αμα παιθενε αυτη αυτος θα αυτοκτωνουσε. Μετα ημουν στο χωριο μου και ξαφνικα με τσιμπησε μελισσα στο χερι μου. Και ποναγα πολυ. Με περνουν και με βαζουν μεσα στο αυτοκινητο να με πανε στο νοσοκομειο. Αλλα ξαφνικα μεσα στην μεση του δρομου....μα τι ειναι αυτο ?Αχα !Ο Εντουαρτν σε στιλ χαλακι ,επιπεδος στην μεση του δρομου :P .Υποτιθετε οτι τον πατησε αυτοκινητο. Μετα παμε προς το νοσοκομειο αλλα λεει το νοσοκομειο ηταν ενα σουβλατζιδικο και βγηκε ο μπαμπας μου και παριγγειλε ενα σουβλακι .Και μετα ειδα την μαμα της φιλης μου,και ηταν μισοτρελαμενη. Και βγαζω εγω συμπερασμα Εντουαρντ πεθαμενος=αυτοκτονησε η Ειρ=η μαμα της μισοτρελαθηκε απο την στεναχωρια της=τωρα θα τρελαθω και εγω :P ! Και μετα φευγουμε και αρχιζω να πλανταζω στο κλαμα.Αλλα σταματαμε σε μια παραλια και ξαφνικα βλεπω την φιλη μου και μου πεταει ενα χαρτακι. Το χαρτακι ελεγε οτι δεν μπορουσε να με παρει τηλ. γιατι δεν την αφηναν οι γονεις της. Και μετα ερχετε κοντα και της λεεω.''Μα καλα τι κανεις?''''Μπανιο στην παραλια''απανταει''Το ξερεις οτι ο Εντουαρντ πεθαναι?''την ρωταω.''Ααα,ναι?εε ενταξει ''' μου λεει και εγω την κοιταω εκπληκτη! :P
Μετα με ξυπνησε το ξυπνητιρι :P .


Διαβαστε αυτα προτοπαρον και θα σας βαλω και αλλα αλλη φορα. :P
αααααααα,και πειτε και πιο σας αρεσε πιο πολυ απ'ολα ^_^

Λεφτα και αλογα


Λοιπον εγω σημερα ειδα πως ημουν σε μια καλυβα σ'ενα πολυ ομορφο δασσος.Και εκει ηταν και οι γονεις μου.
Και ελεγα "Θελω να κανω Ιπασσια!Θελω να κανω βολτα με τα αλογα"(ναι αποθημενο μου )
Μετα ομως αλλαζει το σκηνικο και ειμαι σε μια καφετερεια με τον φιλο Αντρεα-Zaharia Smith(ετσι οπως λεγεται σ'ενα φορουμ) και εναν συμμαθητη μου τον Κ.

Και λεει ο Αντρεα"Ναι πες και στην αδερφη σου,και στην φιλη σου,να παμε βολτα την Πεμτη και θα φερω και τον Κ.":P

Μετα ξαναλλαζει στο σκηνικο και ειμαι σε μια λιμουζινα και διπλα ο Αντρεας με ενα χρυσο κουστουμι και εγω μ'ενα φορεμα
Βγαινουμε και παμε σε μια μεγαλη Βιλα με ΠΟΛΥ κοσμο και ποτα.

Και ο Αντρεας λεει"Εμενα δεν μου αρεσουν τα λεφτα αλλα για χαρη των γονιων μου ηρθα"
Και υστερα με παει σ'ενα μεγαλο κυριο-πατερας του Αντρεα και λεει αυτος"Hello Maria :P"
"Nice to meet you "απανταω εγω:P .

Και υστερα τα ρουχα του Αντρεα αλλαζουν,και φοραει προχειρα και ανεβενει σε κατι καγκελα.
Και υστερα ξαναειναι με το χρυσο κουστουμι και λεει στους γονεις του
"Οχι την εχω ξεχασει την Τζεσι " και μιλαγε για αυτη στον Καιλ XY O_O

Και μετα ξαναλλαζει το σκηνικο και ειμαι στην καλυβα με χιονι και βγαινω εγω:P.

Και βλεπω αλογα και τους εβαλα και σελα για να κανω βολτα:P

Μετα ξυπνησα -.-

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Μαχη-Βαμπιρ

Λοιπον εγω θα σας παραθεσω απο καπου αλλοι που τα ειχα γραψει,δυο ονειρα που ειδα στις διακοπες μου.:P

Λοιπον ειδα αρχικα πως υπηρχε ενα τεραστιο λιβαδι και μια λιμνη.Εκει ηταν ενα αγορι που ετρεχε με μια κοπελα να ξεφυγουν απο καποιον.Καποια στιγμη το αγορι εχασε την κοπελα.
Και αρχισε να πιανει στα χερια του διαφορες γατες.O_O Τις εφερνε κοντα στο προσωπο του,και εβλεπε αν ηταν η κοπελα του,γιατι οι γατες ειχαν προσωπα κοπελων O_O.Τελικα η αδερφη μου που ηταν εκει του φωναξε"Να αυτη ειναι!".Και του εδειξε μια γατα που κολυμπαγε:P.
Μετα η κοπελα ξαναηρθε και αρχισαν να τρεχουν παλι και βρεθηκαν σε ενα ανσασερ.Το ανσασερ τους εβγαλε καπου στην Αθηνα κοντα σ'ενα πανεμιστιμιο.
Υστερα μετα απο το ανσασερ εμφανιστηκαν 3 μαυροντυμενοι και ρωτησαν που το αγορι και την κοπελα που πηγε ο Αγγελος.(??)
Μετα το σκινητο αλλαξε και βλεπω ενα τερααααααααστιο λοφο και περα το Καμελοτ(??).



Εκει γινοταν Η μαχη.:P Στην κορυφη βρισκοταν ενα ιπποτης και μολις αρχισε να τρεχει προς το Καμελοτ ολα παγωσαν.
Ολοι και ολα :P.
Υστερα μπροστα στο Καμελοτ ηταν μια σκαλα.Την αναιβηκε και βρεθηκε στο σπιτι μιας νεραιδας.Υστερα εποιασε την νεαιδα που φοραγε μπλε και αρχισαν να χορευουν.:P Αλλα στο τελος δεν επρεπε να την φιλησει αλλα αυτος την φιλισε -.-".
"ΙΙΙΙΙΙΙ.Δεν επρεπε να με φιλησεις!:| "
"Ωχ συγνωμη "ειπε αυτος.
"Δεν πειραζει...Μπραβο σου!Το Καμελοτ θα σωσθει!:D "
Και μολις κατεβηκε την σκαλα ολα ξεπαγωσαν:P.
Μετα αλλαζει παλι το σκηνικο.Και ειμαι στην αυλη του χωριου μου :P.Εκει γινεται μαχη με ραβδια O_O. Παντου λαμψεις!
Και ξαφνικα βλεπω εκει την Poisonous να ριχνει καταρες με μια αλλη.
Εγω μπαινω αναμεσα και φωναζω"ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ"
Ενα πεπλο εμμφανιζεται μπροστα και η κακια δεν μπορει να ριξει καταρες.
Αλλα ξαφνικα με σημαδευε και λεει"Μην κουνιεσαι αλλιως θα σου κανω την Αβαντα Κενταυρα"
Εγω κοκαλωνω στην θεση μου.Ξαφνικα ομως εμφανιζεται μια συμμαχος μου και σημαδευει την κακια απο πισω.:D
"Ασε κατω το ραβδι σου τωρα!"της λεει.
Και μετα ξαναρχιζει μαχη και ριχνουμε καταρες.:P

Αυτο. Υστερα ξυπνησα :P

Τωρα το επομενο :P

Ημουν μεσα σ'ενα τρενο με ολους τους συμμαθητες μου.Ξαφνικα εκει που πηγαινε ωραια και καλα το τρενο,σταματησε και εσβησαν τα φωτα :|.
Εγω πηγα προς μια πορτα την ανοιξα,και ξαφνικα εκει ειδε ενα anime βαμπιρ να με κοιταει.:| Βασικα μονο τα ματια του.
Ακριβως ετσι



(στην συγκεκριμενη ειναι ο Ζερο :P,που τον εχω δει μονο μια φορα στο ονειρο μου αλλα με ροζ μαλλι O_O.Και επισης δεν βλεπω καθολου συχνα anime σε σχεση με την Dream Girl αλλα παρολ'αυτα ειδα τα anime βαμπιρ :P)

Και εγω τρομαζω και αυτο φευγει γρηγορα.Υστερα την επομενη μερα συναιβει το ιδιο :P.Αφηστε που δεν βλεπαμε ακριβως το ποσωπο τους παρα μονο τις μαυρες τους φιγουρες και τα κοκκινα ματια τους.
Μετα οταν ηρθα σπιτι πηγα να κλεισω το μπαζτουρι και εμφανιστηκε παλι ενα βαμπιρ και υστερα ξανα εφυγε.
Τελικα κατεβηκα στην αποθηκη και εκει βρηκα 3 βαμπιρ αλλα επιτελους τα εβλεπα καθαρα :D.
"Συγνωμη που σε τρομαξαμε.Απλα ωρες ωρες δεν ελγχουμε τον ευατο μας :/"μου ειπε ενας.
"Δεν πειραζει,αλλα να μην το ξανακανατε γιατι φοβαμαι πολυ O_O"ειπα εγω."Και βασικα εχω μια ιδεα!Γιατι δεν πινεται ο ενας αιμα απο τον αλλον?:D"ειπα(Ωραιες ιδεες εχω -.-).
"Καλη ιδεα!"ειπε η γυναικα βαμπιρ.
Ετσι εσκιψαν και αρχισαν να πινουν ο ενας αιμα απο τον λαιμο του αλλου.Αλλα ξαφνικα η γυναικα λυποθημησε :P.
"Γρηγορα φυγε!Μολις ξυπνησει θα θελει αιμα πολυ!Εγω θα την παρω απο εδω..."
Ειπε και μετα εγω εφυγα.:P Εκει ξυπνησα :P

αυτααααααααααα xD

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Hiroshi desu!

Σαν γνήσια otaku (anime fan θα πει^^) , δε θα μπορούσα με τίποτα να ξεφύγω από ένα όνειρο με χαρακτήρα από anime.
Έτσι η Nakahara Sunako πέρασε να κάνει μια επίσκεψη το βράδυ (ποιο βράδυ καλέ; Πρωί σχεδόν έπεσα για ύπνο!) της 23ης Αυγούστου το 2010. Ναι, προχθές.
Ποια είναι η Sunako? Μια ματιά εδώ πιστεύω θα βοηθήσει για πρώτη εντύπωση...

Sunako Nakahara (中原 スナコ Nakahara Sunako?)
The female lead, Sunako locked herself away and chose to live without any desire for light or beauty after a traumatic experience where she was rejected by her first love. Sunako is a lover of solitude, gory movies, anatomical dolls and objects that reflect the "ugly" side of life as she puts it; her interests resulted in her distorted view of reality and isolation contributed to her low self-esteem.She is intelligent, talented in numerous areas, particularly cooking, and is an exceptionally strong fighter. However, by living with Kyouhei and the other boys, she gradually interacts with other people and slowly sheds her anti-social tendencies. She has especially mixed feelings about Kyouhei and as the storyline progresses, their relationship becomes more solid and intimate.




Ναι, αυτή η καλή κοπέλα είναι. Χάθηκε ένας Zehel? Ένας Kaname? Zero? Takuma? Aido? Shiki? Έστω Mikage ή Ikuto?! Τέλος πάντων...

Αρχίζω...

Είμαι στο Μοναστηράκι... Έφευγα από μια συνάντηση με τον pocky partner και θα πήγαινα στο σπίτι της αδερφής μου ( Όχι πως με την αδερφή μου μένουμε στο ίδιο σπίτι, αλλά ΟΚ, όνειρο ήταν). Ενώ ήμουν στον ηλεκτρικό και πήγαινα σπίτι της λοιπόν, μου 'ρχεται ένα μύνημα που έλεγε " Πήγαινε σπίτι και άνοιξε με τα κλειδιά που θα σου δώσει η Ο. από τον κάτω όροφο. Θα αργήσω γιατί έμπλεξα με κάτι." ( Εδώ να συμπληρώσω πως η Ο. μένει Γερμανία, δεν την έχω δει ποτέ και δεν ξέρω σχεδόν τίποτα για εκείνη. Αλλά ξέρω πως είναι φίλη της αδερφής μου).
Πηγαίνω κι εγώ , παίρνω τα κλειδιά από την Ο. και μπαίνω μέσα... Ξαφνικά ακούω την τηλεόραση από το δωμάτιο της αδερφής μου... Θρίλερ. "Τι στο καλό; Έβλεπε η Δ. θρίλερ πρωί πρωί;" , σκέφτομαι, και μπαίνω μέσα. Εκεί κάνει την εμφάνισή της η Sunako μαζί με τα κουκλάκια της.
Και φυσικά εγώ έμεινα μλκας με ένα ύφος "wtf? Ήρθαν οι Απόκριες;" και το μόνο πράγμα που κατάφερα να πω ήταν "Wow! Γαμάτο cosplay! Πού βρήκες τις κούκλες;"
Το κουλό της υπόθεσης ήταν πως αυτή η κούκλα που 'χει την ταμπελίτσα πάνω από το κεφάλι της ( Ο Hiroshi - αυτός που κάνει πάντα την εισαγωγή στο anime) , έβγαλε λόγο!

"Ohayo gozaimasu. Hiroshi desu. Watashi no ie ni youkosο. Okutsurogi kudasai."
Σε ελεύθερη μετάφραση " Καλημέρα. Είμαι ο Χίροσι. Καλώς ήλθες στο σπίτι μου. Σαν στο σπίτι σου (αυτό που λέμε make yourself at home) ".

Σημασία η Sunako... Στο φτύσιμο.

Μετά από κάνα μισάωρο , αφού τελείωσε το θρίλερ βλέπω τη Sunako να κρατάει ένα τεράστιο κουζινομάχαιρο ... "Ωπ... Την κάτσαμε... Με πέρασε για τον Kyohei. Υπέροχα!".

Και με το κουζινομάχαιρο αγκαλιά (το οποίο δεν ξέρω που στον Zehel βρήκε), πάει στην κουζίνα. Και φτιάχνει ένα nabe άλλο πράγμα. ( διάφορα φαγητά δηλαδή , όπως oden , shabu - shabu , sukiyaki & chanko nabe ) . Μας μαγείρεψε κιόλας. Αλλά το κουζινομάχαιρο δεν το άφησε ούτε στιγμή. "Κατάλαβα, παραγεμισμένη θα με κάνει...".

Κι εκεί φτάνει η αδερφή μου. Αφού βλέπει όλα τα φαγητά και την προετοιμασία λέει στη Sunako "Βρε Sunako, δεν έπρεπε να τα κάνεις όλα αυτά! :) Κάτσε να φάμε τώρα και μετά να πας να ξεκουραστείς"
"Hai..." απαντά η Sunako.

Φάγαμε , μάζεψε η Δ. το τραπέζι , έπλυνε ο Hiroshi τα πιάτα και καθήσαμε στο σαλόνι...
Μετά από κάνα 10λεπτο λέει η Δ, στη Sunako
"Λοιπόν, πώς σου φαίνεται ο κόσμος μας;"
"Καλός είναι..."
"Ξέρεις γιατί σε κάλεσα εδώ;"
"Iee..."
"Για να μου μάθεις να φτιάχνω nabe! :D :D :D :D"

*facepalm X 2 από εμένα και τον Hiroshi * (Ναι, ακόμα και στα όνειρά μου είμαι καμμένη).

"Ευχαρίστως..."
"Wiii! Domo arigatou , Sunako - san! :D Τώρα πήγαινε να ξεκουραστείς!"

Κι έτσι φεύγει η Sunako για να πέσει για ύπνο... Και φυσικά ο Hiroshi πήγε μαζί της, αφήνοντας εμένα και τη Δ. μόνες.

"Καλά ρε χαζό πλάσμα, έφερες ένα ανιμέ στη ζωή για να σου μάθει να κάνει nabe ? Πόσο UFO είσαι;"
"Σκάσε ρε. Αφού μπορώ γιατί να μην το κάνω;"
" Uhm.. Για να δω... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΜΕ?!"
" Ε και;"
"Duh! Άστο, παράτα το! Απλά στείλ'τη πίσω!"
"Ehm...Ξέρεις... Αυτό δεν μας το έχουν δείξει ακόμα στη σχολή (^.^)'' "
" Oh f*** "


Κι εκεί ξύπνησα.

Συμπέρασμα : Πρέπει να κόψω το yamato nadeshiko shichi henge.
Oyasumi!

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Κολύμβηση :P

Σαν πολύ δεν αραχνίασαμε εδω? :P

Εχω δει τωρα τελευταια,ουυυυυ πολλα ονειρα :P.Αλλα θα ασς πω το πιο προσφατο.

Είδα αρχικα τον Μαλφοι και υποτιθεται θα καναμε αγωνες κολυμβησης.Θα αγωνιζομουν εγω,εκεινος,αλλη μια κοπελα,και αλλο ενα αγορι.

Βρεθηκαμε λοιπον στον χωρο που θα γινοταν ο αγωνας.

Στην μεση μια πισινα.Απο τα δεξια κοσμο και απο τα αριστερα διμοσιογραφοι και κριτες.Στην μεση και ενα διαδρομος που ενωνε την μια πλευρα με την αλλη.

Νομιζατε οτι ο αγωνας θα ηταν φυσιλογικος οπως στην τηλεοραση?:P Οχι βεβαια,αφου ειναι ονειρο μου :P.
Θα γινοταν το εξης:Μεσα στην πισινα στο πατο,υπηρχε ενα κυκλος και μια μπαλα.Καποιος απο εμας επρεπε να παρει την μπαλα και να κανει κυκλους.Οποιος εκανε περισσοτερους κυκλους με την μπαλα κερδιζε.Υπηρχε συγκεκριμενο χρονικο οριο,και μεσα στην πισινα ενα μηχανημα που ελεγε πως κυκλους εκανε ο καθενας.

"Δεν θα καταφερεις να κερδισεις!Ο πατερας μου με εχει εκπεδευσει πολυ καλα,χαχα"μου ειπε ο Μαλφοι,και εγω αποφασισα πως πρεπει να τον κερδισω παση θυσια :P.

Βουτεξεμε λοιπον,και ο Μαλφοι επιασε πρωτος την μπαλα.Αρχισε και κολυμπαγε τοσο γρηγορα και εκανε τοσους κυκλους,που τα ποδια του εγιναν σαν ελικες :P.

Μετα ξαναβγηκαμε για διαλειμα.Ηξερα τωρα που τον ειδα να κολυμπαει πως αποκλυεται να κερδισω...:P

Ξαναβουτηξαμε και ετρεξα πρωτη και εποιασα στην μπαλα!Ο Μαλφοι αντιθετα εμεινε πισω χαζογελωντας και μιλοντας με τους αλλους αντιπαλους μας...γιατι ναι,μιαλαγαμε και μεσα στο νερο O_O :P.
Εγω κολυμπαγα υπερβολικα γρηγορα...και τον περασα και γυρους!Εκεινος κολυμπαγε σιγα μαζι με τους αλλους χωρις κανενας να προσπαθησει να μου παρει την μπαλα.
Αφηστε που δεν εκανα και ολοκληρωμενους γυρους :P.

Ξαφνικα ακουγεται η ληξη του αγωνα.Κοιταω τον πινακα μεσα στην πισινα.: Μαρια-57 γυροι.Μαλφοι-48 γυροι.
Κερδισαααα!! :P
Κοιταξα μετα τον Μαλφοι μεσα στην πισινα και ουτε που ασχοληθηκε με το αποτελεσμα.Το ιδιο και οι αλλοι.Παρολ'αυτα ειχα φερει κατι σοκολατακια και ετρωγαν O_O.
Πηρα και εγω να φαω και αρχισαμε να μιλαμε.
"Πωω...τωρα πρεπει να παμε πανω ε?"ειπε το αλλο αγορι.
"Δυστηχως...Και κριμα γιατι ειναι τοσο ομορφα εδω.Εχει υσηχια...ηρεμια"ειπα εγω.
"Ναιιι!!Αφηστε που πανω θα ειναι δημοσιογραφοι...κοσμος..Βαριεμαι"ειπε ο Μαλφοι.

Και τοτε καταλαβα κατι.
Ο Μαλφοι δεν με ξεπερασε για εναν λογο.Καταλαβε πως σημασια δεν εχει η νικη.Αλλα ο αγωνας.Ο Αγωνας που δινεις για να κερδισεις,γι'αυτα που θα μαθεις μεσα απο αυτον τον αγωνα.Δηλαδη οτι σημασια δεν εχει ο προορισμος,αλλα το ταξιδι ;).Στην τελικη,η ευγενης αμυλα.:P

Πολυ διδακτικο αυτο στο ονειρο ε? O_O :P :D

"Μαλφοι...δεν μου αξιζει η πρωτη θεση.Εγω σκεφτηκα μονο την πρωτια,ενω εσυ κοιταξες να το χαρεις..."ειπα.
"ΩΩ,ελα τωρα!Βγες εξω και δειξε τους ποια ειναι η νικητρια! :) "
"Καλα ^_^ " ειπα και αυτο εκανα.

Κολυμπησα παρα πολυ γρηγορα μεχρι πανω και πεταχτηκα ,κανοντας στα χερια μου το σημα της νικης!
Κραυγες και χοιροτρωτηματα ακουσα απο παντου.Ηταν ωραια η αισθηση της νικης και της επιτυχιας :P.
Ακουσα και μια κραυγη Ινδιανου O_O...Υποτιθεται οτι καποια συγγενια ειχα με τους Ινδιανους.:P..Ισως γνωριζα την Ποκαχοντας :P.

Μετα δημοσιογραφοι με περικυκλωσαν και καποιος μου φορεσε το χρυσο μεταλιο.
Ειδα τον μπαμπα μου και ανυσηχος με ρωτησε τι εγινε.
"Μα κερδισα!Εκανα και το σημα της νικης για να το καταλαβεται :P"
"Που ειναι οι αλλοι?"με ρωτησε μια δημοσιογραφος.
"Θα ειναι ακομα στον πατο της πισινας...Αφηστε τους να μηλισουν λιγο ακομα."απαντησα.
"Τι λες καλε?Πρεπει να δωσουν συνεντευξη!"ειπε και βουτηξε με τα ρουχα και την καμερα μεσα στην πισινα O_O.

Μετα αφου βγηκαν και οι αλλοι,βγαλαμε φοτογραφιες.
"Χμμ...εσυ μου φαινεται αρχισες απο τωρα να ψωνιζεσαι"μου ειπε μια δημοσιογραφος -.- ενω παραλληλα ο Μαλφοι εκανε αστειες γκριματσες στην καμερα :P.

Μετα απο λιγο ηρθε η ωρα να φυγουμε.Αλλα απο μακρια ειδα μια ηθοποιο και ξαφνικα φωναξε μια σκηνοθετης σε ενα ηχοληπτη"Οριστε στην εφερα!Τωρα θελω Φιλοδοξιες"Ο_Ο
Ακυροιιι :P

Και μετα αυτοι η ηθοποιος μας χαιρετησε λεγοντας"Γεια σας παιδακιαααα!":P

Αυτοοο...μετα ξυπνησα :P
Τελικα μερικα ονειρα μου ειναι σαν μικρες ιστοριες...χαχαχχα :P